Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Петър Хубчев: Имахме слаби минути,  но не сме роботи

Петър Хубчев: Имахме слаби минути, но не сме роботи

29-09-2019 Тема спорт

Много труден мач срещу доста твърд съперник. Като цифрово изражение - окей. Но имахме слаби 20-25 минути след почивката. Хубавото е, че ги преживяхме и се коригирахме с влизането на хората от пейката. После пак контролирахме мача. Доста ваши колеги биха определили успеха като рутинен, но не беше такъв. Ако знаех защо се получиха тези слаби минути, нямаше да ги допуснем. Но играчите са хора, не са машини или роботи. Получават се спадове и при доста по-големи отбори. Ние трябва да коригираме нещата.
Пропуските са повод за гордост, а не за притеснение, защото създаваме положения. Притеснение щеше да има, ако нямахме ситуации. Нервите са част от играта, не искам да коментирам съдийството.
Мачът с Лудогорец няма да е най-трудният досега. Вие ми кажете един лесен двубой, който сме имали. Всички са трудни, този в Разград няма да е по-различен. Трябва да сме зрели, търпеливи, дисциплинирани. Не го приемам този сблъсък като барометър, защото работата се оценява на края на сезона. Ако загубим три точки срещу Лудогорец, ще са три, а не 13.