Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой По-малко от 1 млн. лева на  година от спонсор за сините

По-малко от 1 млн. лева на година от спонсор за сините

08-07-2020 Тема спорт

В края на миналата седмица Левски подписа рекламен договор с букмейкърска компания. Според информация на "Тема Спорт" сините ще получават по споразумението по-малко от 1 милион лева на година. Желанието на собственика Наско Сираков е да намери още няколко подобни спомоществувателя. Той на няколко пъти е заявявал, че иска да има 10-ина по-малки спонсора, отколкото един голям.
От "Герена" продължават да водят разговори с евентуални генерални спомоществуватели. Засега обаче сините не са близо до контракт, който да реши финансовите проблеми на клуба. Наско Сираков и Константин Папазов вече обявиха, че до края на юли на клуба са необходими 5 милиона лева, с които да бъдат погасени задълженията, натрупани от началото на годината - неплатени заплати, данъци и осигуровки. Раздвижване по темата се очаква около Общото събрание, което е насрочено за 17 юли.