Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Ръководството подкрепи Хубчев

Ръководството подкрепи Хубчев

05-03-2020 Тема спорт

Ръководството на Левски излезе с декларация в подкрепа на треньора Петър Хубчев. От "Герена" обявиха, че няма да се разделят с него и при загуба от Лудогорец. Тя бе подписана от членовете на УС на клуба, както и от един от Надзорния съвет - Михаил Тодоров. "Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на ПФК Левски АД, заявява следното:
В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите, поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.
Ръководството на ПФК Левски АД декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и Купата на България.
Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!
Само Левски! Използваме случая да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия Левски в този труден момент.
Управителен съвет на ПФК Левски АД: Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров; Надзорен съвет на ПФК Левски АД: Михаил Тодоров", се казва в нея.