Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Сектор Г: Защо му е на някого, очевидно нежелан  от червената общност, да стъпва на Армията

Сектор Г: Защо му е на някого, очевидно нежелан от червената общност, да стъпва на Армията

07-04-2017 Тема спорт

Фен клуб „Сектор Г“ пусна интересен материал в своята официална страница във "Фейсбук". Публикуваме го с незначителни съкращения:
"Армейци, през изминалата седмица станахме свидетели как лицето Никола Газдов се опита да присвои емблемата и активите на фалиралото вече дружество ПФК ЦСКА АД в полза на шепата негодници, подвизаващи се из селата около София.
Тоновете справедлива омраза, изляна по него, измести фокуса на общественото внимание от това, че желание за емблемата ни проявиха и две фирми. В редовете по-надолу ще ви представим безпристрастни факти, доказващи връзката между тях и един господин, местен деребей в района на Разград.
"Интегрис Лаб", която по справки в търговския регистър се занимава с услуги по системна интеграция, трансфер на технологии и внедряване на "ноу-проектиране", е регистрирана от представляващата адвокатка на Кирил Домусчиев - Даниела Любчова Дешова. Същата дама директно е съдружник на господина в следните дружества: "Кей Джи Маритайм Партнърс" и "Кей Джи Маритайм Шипинг". "Топлата" разградска връзка е повече от очевидна. Освен всичко друго г-жа Дешова е в надзорния съвет на "Биовет", член на управителния съвет на която е... Теменуга Газдова. Случайност?
Ако това не е достатъчно - последно, но не и по важност - г-жа Дешова е и представляващ адвокат с изрично пълномощно пред Търговския регистър на АП на... "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ 1945" ЕАД! Случайност??
Стигаме и до "Еко Депозит Солюшънс" ЕООД, която има предмет на дейност сметопочистване. Едноличен собственик на капитала е "ИВЛФ Консултинг" ООД. Това дружество е собственик или съдружник и в други компании, като ще се спрем на една от тях - "ТЕВОДА" ЕООД, чийто управител е Мартин Нанков Давидков. Въпросният господин е свързан с редица дружества от кръга на Домусчиев, но най-интересно е участието му в "ДИРЕКТ ИНВЕСТ" АД, която също има предмет на дейност... сметопочистване.
Всички споменати дотук фирми, свързани с "Еко Депозит Солюшънс" ЕООД, са с едно и също седалище и адрес на управление: гр. София, район Триадица, бул. "Христо Ботев" No 28, ет. 4. Въпросните компании имат и един и същи представляващ адвокат с изрично пълномощно пред Търговския регистър на АП, а именно - Росица Тодорова Вучева. Тя е и съдружник в "ИВЛФ Консултинг" ООД.
Продължаваме с интересните връзки. Дружеството-собственик на ПФК Лудогорец 1945 ЕАД е "БУЛ ИНВЕСТ ГРУП 2009" АД, което пък заедно със споменатото вече "ДИРЕКТ ИНВЕСТ" АД е гарант по кредит и собственик на "ЗМБГ" АД, която се занимава със сметопочистване на големите български градове.
Да се върнем на кандидата за активите на ПФК ЦСКА АД - "Еко Депозит Солюшънс" ЕООД. Управител на фирмата е Виктор Иванов Иванов. Той участва по различен начин в повече от 20 дружества от същия кръг, като е собственик на "Делта Капитал" ЕООД, в която управител е Димитър Вучев, който години наред е работил на управленски пост в БАКБ с... Теменуга Газдова. Случайност???
След всичко, прочетено дотук, става ясно едно - хора от обкръжението на г-н Гела са пряко замесени в търга за емблемата посредством три от общо четирите оферти. Да се чуди човек защо му е на някого, очевидно нежелан от червената общност, да стъпва на Армията?
В конкретния случай отговорът е прост - очевидно е желанието на разградските пришълци да убият армейския дух, да узурпират нашия Храм и да съсипят надигащата се конкуренция, бидейки шампиони докогато си решат. И залъгвайки 43-мата глупака, обикалящи селските терени, че по този начин "възраждаме" ЦСКА.
"Една лъжа може да обиколи половината свят, докато една истина е винаги на мястото си."
Ние от Фен клуб „Сектор Г“ сме съгласни с думите на Уинстън Чърчил и се обръщаме към всички наши "доброжелатели":
Неуважаеми господа, свободни сте да обиколите всичките селски терени на територията на България. Обединената армейска общност е на своето място - зад ЦСКА и на Армията", се казва в част от публикацията във фейсбук страницата на фен клуб „Сектор Г“.