Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

31-07-2025 Сините едва смогнаха да си платят на НАП

Сините едва смогнаха да си платят на НАП

31-07-2025 Тема спорт

Една част от вноската бе набавена от запорирана сметка на клуба в банка

Левски все пак сколаса да хване последния влак на поредната гара към крайната цел за погасяване дълга към Национална агенция за приходите. Този път обаче вноската не е изцяло благодарение на даренията на запалянковци. В последния месец активизацията на синята футболна общност спадна сериозно. От клуба поясниха, че по-голяма част от сумата е от собствена сметка, а добавката е от блокиран акаунт:
"Ръководството на ПФК Левски продължава да изпълнява стриктно задълженията си към държавата, плащайки поредната вноска по разсроченото задължение към НАП за месец юли 2020 г. Клубът внесе 98 540 лв. по споразумението, а разликата до 143 хиляди лева, колкото е дължимата месечна сума, както и в предишни месеци, бе изтеглена от запорираната сметка на клуба в Първа инвестиционна банка, в която влизат приходите от онлайн магазина на клуба. Голяма част от сумата по вноската за месец юли беше събрана благодарение на Вас - привържениците на Левски в дарителската кампания "Един за всички, всички за Левски".
С гордост искаме да Ви съобщим, че фенските колекции "Дарителите" и "Всички за "Левски" отново счупиха рекордите в българския клубен футбол. След фурора около юбилейните фланелки за 100-годишнината на клуба артикулите от серията, пусната в продажба на 23 май 2020 година, регистрираха внушителните 3202 продадени фланелки.
В следствие на поредната впечатляваща активност на сините привърженици в клуба постъпиха 174 240 лева с ДДС. Уникалната за българския пазар серия бе посветена на всички фенове, които ни подкрепиха в това трудно за клуба време.