Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

28-02-2018 Сините преподписват с двама и ги продават

Сините преподписват с двама и ги продават

28-02-2018 Тема спорт

Ръководството на Левски прибягна до нестандартен ход, за да накара двама от халфовете да удължат договорите си с клуба. Това са Роман Прохазка и Васил Панайотов. Споразуменията им със сините изтичат през лятото. Те вече могат да водят преговори с други клубове, в които да преминат като свободни агенти.
От „Герена“ не искат да ги изпускат без пари. Затова са обещали на играчите, че ако подновят контрактите си, то те ще бъдат продадени при първата оферта, която ги задоволи. Така сините ще получат някаква сума, макар и символична, за правата на футболистите, но няма да останат капо.
Левски е предложил едногоди??ен договор на Прохазка. Словакът е единственият футболист в селекцията на Делио Роси, който е започнал като титуляр във всичките 22 мача от началото на сезона в Първа лига. ??талианският треньор настоява Роман да бъде задържан, но преговорите между клуба и универсалният играч не минават гладко. Преди десетина дни изпълнителният директор Красимир ??ванов заяви, че до края на миналата седмица Роман, Панайотов и Божидар Митрев ще са преподписали с клуба. Нито един от тримата обаче не го е направил.
Предложението към Васил Панайотов се баве??е. Към него има??е интерес през зимата – бе искан от Риека, Асколи и Ним, но сините предпочетоха да го задържат. Капитанът Божидар Митрев вече обяви, че иска да продължи в Левски. Той обаче очаква контракт с по-добри финансови параметри, отколкото е настоящият между двете страни.