Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Спас Русев вече търси нов нападател за сините

Спас Русев вече търси нов нападател за сините

10-10-2017 Янаки Д??М??ТРОВ

Левски трябва да има нов нападател през зимната пауза. Това е категоричното ре??ение на спортно-техническото ръководство на сините. За целта директорът Даниел Боримиров, както и скаутският отдел, от няколко дни работи усърдно по този въпрос. Всички контакти на Делио Роси и неговия италиански екип също са включени в мисията по търсенето на нова деветка.
Треньорът на сините се опитва да намери подходящ футболист за върха на атаката и в движение, но едва ли ще успее да намери качествен свободен агент преди края на полусезона. Предложените варианти от български и чуждестранни агенти не са били одобрени.
На „Герена“ смятат, че ако Левски иска да бъде конкуренция на Лудогорец и ЦСКА, трябва да инвестират в голаджия, тъй като въпреки неофанзивния стил на игра отборът създава положения, но няма реализация. ?? Серджиу Бу??, и Жуниор Мапуку не вдъхват доверие на безкомпромисни стрелци, а след контролата с Ботев Враца окончателно е снето доверието към Бабатунде Аденижи. Нигериецът не поиска да бъде трансфериран в Албания през лятото. Крилото Франсис Нар е в същото положение. А Мапуку не е в добри отно??ения с Роси, който има много претенции към играта му.
По въпроса с централния нападател не е изключен и голям разход и привличане на звезда от категорията на Габриел Обертан и Джорди Гомес. Ако до края на есенния полусезон Роси не одобри предложените му варианти, отново ще се прибегне до намеса от най-високо ниво. Собственикът на Левски Спас Русев вероятно пак сам ще търси контакт и лично ще преговаря с набелязаните футболисти. Босът сам направи сделките с последните звезди в лятната селекция на „Герена“.