Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

04-09-2013 Спряха правата на Караджов и Мартинс

Спряха правата на Караджов и Мартинс

04-09-2013 Тема спорт

Дисциплинарната комисия на БФС ре??и на своето заседание да спре състезателните права на футболистите на Берое ??ван Караджов и Елио Мартинс

Както е известно, двамата бяха изгонени на почивката на мача с Нефтохимик след скандал между играчи на Берое. ОТ БФС призовават Караджов и Мартинс за следващото си заседание, както и длъжностните лица, състезатели и служебни лица от Берое, свидетели на инцидента за изясняване на нару??ението.

Ето всички ре??ения на Дисциплинарната комисия:

По Т. 1.1. от дневния ред:

7-ми кръг “А” група

С предупреждения – 33 състезатели

С ли??аване от състезателни права ЛСП лв.

Елиа?? Алвес Да Силва ПФК ”Берое” 1 300

Джаксън Менди ПФК ”ЦСКА” 1 400

5-ти кръг “Б” група

С предупреждения –

34 състезатели

С ли??аване от състезателни права ЛСП лв.

Йордан Любенов Лечов ПФК ”Банско” 1 50

??ван Стоянов Винков ПФК ”Ботев” Гълъбово 1 75

По Т. 1.2. от дневния ред:

ПО ДОКЛАД („А” ФГ)

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК налага на ПФК "Берое" имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени многобройни предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2 - ДК налага на ПФК "Берое” имуществена санкция в размер на 2000 лева.

ДК спира правото да изпълнява функции от името на отбора на Станимир Георгиев (конд. треньор на ПФК ”Нефтохимик”), спира състезателните права на Елио Бруно Мартиас и ??ван Милчов Караджов от ПФК ”Берое”, съгласно чл.10, ал.7 от ДП на БФС ги призовава за следващото си заседание, както и длъжностните лица, състезатели и служебни лица от ПФК ”Берое”, свидетели на инцидента за изясняване на нару??ението.

Съгласно чл.10, ал.7 от ДП на БФС, ДК отлага за разглеждане случилото се след срещата ПСФК”Черномоерц-Бургас” – ПФК ”Литекс” и призовава длъжностните лица от срещата за следващото си заседание.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК налага на ПФК "ЦСКА" имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени многобройни предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2 - ДК налага на ПФК "ЦСКА” имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За оспорване на съдийско ре??ение, на основание чл.34 ал.1, т.3, ДК наказва Анатоли Нанков (треньор на ПФК ”ЦСКА”) с ли??аване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК налага на ПФК "Ботев" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

ПО ДОКЛАД („Б” ФГ)

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК налага на ПФК "Банско" имуществена санкция в размер на 500 лева.

По Т. 2. от дневния ред:

По отложена за разглеждане проява срещу длъжностните лица след срещата ПФК ”Пирин” /гр.Разлог/ – ПФК ”Ботев” /гр. Враца/ от 4-ти кръг на „Б” ФГ, на основание чл.36 ал.1, т.1, буква „а”, предложение 1, за нанесени обиди към длъжностни лица, ДК налага на ПФК "Ботев" /гр. Враца/ имуществена санкция в размер на 1500 лева.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар