Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

13-08-2012 Станка: Очаквах такова посрещане, но не очаквах това от себе си

Станка: Очаквах такова посрещане, но не очаквах това от себе си

13-08-2012 Тема спорт

„Очаквах такова посрещане, но не очаквах това от себе си. Уморена съм от пътя. Медалът ми е някъде в багажа“, това бяха първите думи на сребърната медалистка на България от Летните олимпийски игри в Лондон Станка Златева.

На въпрос на Гонг, че преди ??грите каза, че ще ги бори с нови хватки, Станка с усмивка отвърна: „Накрая нищо не направих, нали?! Радвам се поне, че имам някакъв медал. Горе-долу съм си оправдала труда и работата, както моята, така на Симеон Щерев и целия екип. Симо 4 години не се примири да отида на Олимпиада, да стана първа и отново го разочаровах. Може би така е трябвало да стане“.

Запитана, дали ще видим още от Станка на тепиха, Златева отвърна: „Сега ще остана до Световното в Канада. Трудно е. Много контузи и не знам сега“.

Ето още какво каза тя след като прие много поздравления, усмивки, прегръдки, цветя и плакет:

„През цялото време исках да стана първа, бях спокойна и съсредоточена върху това, но един миг, и загубих всичко! Като се прибера вкъщи вярвам, че ще ми е по-добре, ще се успокоя и няма да мисля толкова за Лондон.

Олимпийската титла бе наистина голяма моя мечта, но мина. Сега малко да си почина и ще видим следващата каква ще бъде.

Все още не знам какво ще правя. Ще участвам на световното първенство, а след това ще мисля. Четири години са много време. Човек трябва да се развива, не само да стоим на едно място.“

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар