Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Стойчо Стоилов:  Ще завършим пред  Левски в класирането

Стойчо Стоилов: Ще завършим пред Левски в класирането

06-03-2017 Тема спорт

Ръководителите на ЦСКА не коментираха загубата във вечното дерби, непосредствено след мача. Главният мениджър на клуба Стойчо Стоилов обаче не остана безучастен на поредните подмятания от „Герена” и ден след двубоя даде отговор пред „Тема Спорт” на приказките на Даниел Боримиров и Николай Митов, че съперникът им не е бил точно ЦСКА.
„Тези думи са изключително неспорстменски. Но ние сме спокойни, нека в Левски да си говорят сега. Пилците се броят в края на сезона. Тогава Боримиров ще го питам зад кой отбор е завършил неговият. Нека той да си гледа работата, а не да се напъва да коментира други клубове. Няколко думи и за Николай Митов, който също си позволи подмятания по наш адрес – само ще му припомня как загуби титлата през 2013 година, нищо повече. Няма как да си мълчим, защото не е редно от Левски да се подиграват с любовта на половин България. Но ние ще отговорим на атаките с игра. Защото е очевидно, че ние разполагаме с по-качествения състав и съм уверен, че ще завършим по-напред от съперника в класирането. Въпрос на време е възможностите ни да си кажат думата”, заяви Стоилов.
„Що се отнася до играта – Бодуров си го каза в прав текст. Вече защо сме се представили така, е отделен въпрос. Но все пак трябва да се отчете, че имахме проблеми със състава. Пинто и Арсенио не бяха добре още преди мача, Десподов получи алергия в последния момент... Сега е нужно да се вдигнем и да променим ситуацията. Имаме още две вечни дербита, в които очаквам логичното да се случи и по-добрият отбор – тоест ние, да победи”, добави Стоилов.