Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

28-05-2018 Стойчо Стоилов се върна от мисия във Франция

Стойчо Стоилов се върна от мисия във Франция

28-05-2018 Тема спорт

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е прекарал около две седмици в Западна Европа. Той е бил на мисия там, като една от държавите, които е посетил, е Франция. Там Стоилов се е срещнал с млад африкански нападател от Лига 2, когото е наблюдавал в хода на ??ампионата. Стойчо е обсъдил с въпросния играч евентуалното му привличане. Стоилов е наблюдавал и други футболисти, сред които защитници и халфове. За него това е била поредна мисия в Западна Европа, като е бил не само във Франция, но и в Белгия. ??менно Стоилов движи основно лятната селекция. Той се е прибрал в България в края на изминалата седмица. ЦСКА ще привлече поне 5-има нови, като на практика се търсят футболисти за всички линии. Очаква се и официалното ре??ение кои няма да останат в отбора. Много е вероятно да се стигне до раздяла с Лое, Алберг, Укра и Бланко, а вероятно ще има и други напускащи.
Вчера у нас кацна и спортният директор на ЦСКА Пламен Марков, който също като Стойчо Стоилов е бил във Франция. Марков обаче не е бил там по въпроси, свързани със селекцията, а е посетил голямата си дъщеря ??велина.