Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Тартор на Сектор Б скочи на Тити Папазов и Павел Колев

Тартор на Сектор Б скочи на Тити Папазов и Павел Колев

01-08-2020 Тема спорт

„Господ винаги белязва по някакъв начин лицемерите и лъжците“, написа Любо Костадинов

Един от тарторите на Сектор Б Любомир Костадинов, по известен сред привържениците като Младежа, нападна остро в една от социалните мрежи собственика на 35% от акциите на Левски Константин Папазов и изпълнителния директор на сините Павел Колев.
Костадинов твърди, че двамата са излъгали цялата левскарска общност и стои твърдо зад написаното.
„Господ винаги белязва по някакъв начин лицемерите и лъжците“, написа Младежа след вчерашната среща между феновете и шефовете на клуба, а постът бе придружен от снимки на Тити Папазов и Павел Колев.
Това веднага предизвика много коментари сред феновете на Левски. На въпрос защо така говори, когато клубът трябва да бъде задружен и защо точно срещу Папазов и Колев, Костадинов отговори:
„След като съм казал А, ще кажа и Б! Ако тръгна да пиша тук за всичко, в което тези двамата излъгаха мен лично и индиректно цялата левскарска общност, ще трябва да напиша роман! Изпращам Ви на лично съобщение телефонният ми номер, можете да ми звъннете и ще ви дам моята гледна точка по въпроса! След това Вие ще можете да обясните на когото решите!“, написа Младежа, след което добавя, че седи зад думите и действията си.
Малко след това Костадинов отговори на друг привърженик относно призива, че трябва да бъдат измислени действия в името на Левски:
„Планът, който беше съставен от двете национални организации на Левски, беше тотално отхвърлен и обявен за смъртна присъда! Тези, които определиха този план по този начин, не предложиха алтернативен, а предложиха да произвеждат ароматизатори тип борче и един лев да влиза в клуба!“, написа още той.
Преди дни Любомир Костадинов публикува в една от социалните мрежи членовете на новия Надзорен съвет на Левски, преди той да бъде обявен и написа: „Ако не беше жалко, щеше да е супер смешно“.