Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Тервел Златев дал Ботев на лицензионната комисия

Тервел Златев дал Ботев на лицензионната комисия

17-03-2016 Тема спорт

Тервел Златев е дал Ботев Пловдив на Лицензионната комисия. Бив??ият прокурист на канарчетата си търси от клуба половин заплата, или в цифри - 4000 лева, пи??е plovdivderby.com. При напускането си Златев е получил 4000 лева, като са останали от Ботев да му изплатят още толкова, които до този момент не са преведени по сметката му. Това е накарало Златев да сезира Лицензионната комисия.
Бив??ият ??еф при жълто-черните прекрати взаимоотно??енията си с пловдивчани на 17 април 2015 г., когато подписа споразумение с тогава??ния президент ??ван Джиджев. Тогава Златев е трябвало да получи пълен размер на заплатата си и за месец април, възлизаща на 8000 лева чисто.
„Не желая да коментирам подобни казуси в медиите! ??мам подписано споразумение, което има своята конфиденциалност, и аз не мога да разкривам каквото и да било по него“, заяви бив??ият прокурист на клуба. Както е известно, трима бив??и играчи също са с претенции към клуба и застра??ават лиценза му. Това са Юнес Хамза, Томас ??р??ак и вратарят Адам Стаховяк. С изключение на Хамза с другите двама е постигната договорка за разсрочване. Тунизийският нападател вече съди Ботев. Бъдещият бос Румен Чандъров вече е запознат с въпросните дългове и е предприел нужните мерки за погасяването им.