Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

13-07-2017 Тити Папазов разкри подробности за бъдещето на Левски

Тити Папазов разкри подробности за бъдещето на Левски

13-07-2017 Тема спорт

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов, който обяви завръщането си като треньор на „сините“, разкри и подробности относно предстоящата си работа в клуба. Той сподели, че досега??ният треньор Мануел Марков ще бъде негов помощник. Като асистент остава и Димитър Ангелов.

„Единствената причина да се върна е, че това иска сърцето и ду??ата ми. Другото, което ще чуете, са спекулации. ??скам да правя това, което ми доставя удоволствие. Общественото мнение ми е голяма слабост. Много ме боли, когато се тиражират неверни неща“, заяви Папазов, който на 17 юли ще навър??и 50 години.

„Хората, които са били с мен през последните две години, ще бъдат с мен, докато те искат. Най-вече Мъни и Митко. Взех ре??ение, което може да донесе мъка на някои. Мануел Марков бе??е по-щастлив от мен, когато му съобщих ре??ението си. Той има сериозно бъдеще и потенциал. Със сигурност се връщам по-силен психически. Животът е едно голямо училище. Разбрах, че победите на се смисъла на спорта“, допълни Тити.

„В отбора ще бъдат тези играчи, които най-силно желаят да са в Левски. Надявам се връщането ми да помогне и за финансирането на клуба. Мегаломански истории няма да има. Стратегията ни е следствие на финансовото ни състояние. Вярвам, че това, което съдбата ми е отнела, ще ми го върне в бъдеще. Аз съм много амбициозен, но се радвам и на малките неща. ??скам да благодаря на хората, които ни подадоха ръка.“

„Бюджетът не е много променен, сега ще бъде малко зави??ен. През миналата година имахме бюджет, който бе??е четири пъти по-малък от този на женския Берое. ??мам думата на човек, който е близо до Левски, но нямам позволение да му кажа името. Разговарям и с една от телекомуникационните компании. Постепенно ще надигаме глава“, разкри Константин Папазов.