Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Тотото подготви фурор от  допълнителни печалби

Тотото подготви фурор от допълнителни печалби

20-05-2020 Тема спорт

В четвъртък, на 21-ви май, участниците в играта „Тото 2 - 5 от 35“ имат уникално високи шансове за солидни печалби. Всеки ловец на бързи пари има възможност да грабне разкошни суми в двете тегления от играта „Тото 2 - 5 от 35“. Със същия залог, ще продължи да участва в маратона по придобиване на богатства и в играта Втори тото шанс. В нея всеки късметлия може да докосне неподозираните си възможности с печалби до 200 хиляди лева. Шансове за още допълнителни печалби ще имат всички пуснали фишове за играта по случай празника „Св. Св. Константин и Елена“. В 41-вия тираж, чрез жребий ще бъдат изтеглени и пет допълнителни бонуса по 1000 лева. Минималният залог е само 70 стотинки за комбинация от пет числа отбелязани в една област.
В играта „Тото 2 - 6 от 49“ прогнозният джакпот шампионски прескочи летвата от 3 000 000 лева и за тиража в четвъртък очакваме да достигне умопомрачителната сума от 3 200 000 лв. Пълен комплект квитанции за игрите на тотото струва по-малко от 5 лева, а скромният залог носи шансове за печалби, надхвърлящи общо 7 000 000 лева в 41-ви тираж.
По случай имените дни на вашите близки, не пропускайте да им подарите талони за моментните лотарийни игри. Те също имат способността да изтласкат въздуха от портфейла за десетилетия напред.
Всички актуални новини може да проследите на www.toto.bg. Следвайте тотализатора и в социалните мрежи, както и ФБ страницата му.