Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Фенове: Русев да се назначи за спортно-технически директор

Фенове: Русев да се назначи за спортно-технически директор

10-02-2018 Тема спорт

Напускането на Асен Букарев десетина дни преди старта на пролетния полусезон породи доста полемики сред сините фенове. Според част от тях той си е надви??авал правата. Според други е единственият, който е назовал нещата с истинските им имена при напускането. Трети твърдят, че може да има настроение сред играчите спрямо Делио Роси. Ето част от мненията от forum.levski.com.


Shalala: Букалев се взе прекалено насериозно. След Ники Митов трябва??е просто да води един мач и тогава пак се взе насериозно, разбърка състава и го загуби сам. Сега в прав текст му се каза, че постът „спортен директор“ се закрива. Той на третия ден след назначението си вече говоре??е точно като такъв и сега в интервюто пак се има??е за такъв. На Спас му трябва??е просто някой, който да е връзка между него и треньора и когато на Делио му трябва нещо, той да го вър??и, а Букарев се бе??е помислил за Сираков + Баждеков в едно.

0 tolerance: Според мен му подляха вода някои мениджъри, които не лапнаха при сега??ните трансфери. Ще видим кой ще докарва вече футболисти, и работата ще се изясни много бързо.

Celeronhater - Добре де, дайте да не сме последна инстанция. Дразни ме яко Буки, но е 2726717726266 подред на поста СТД (спортно-технически директор), който си тръгва и всичко е обвито в мистика. Ами ако футболистите ни не харесват Делио и са против методите му? Ако са настроени срещу треньора, а Букарев вижда това и иска да напусне кораба преди да се провалим? Нека да не сме на 100% сигурни, че всичко, което говори са глупости, защото нещо от много различни места започна да се чува за недоволство от отбора към треньорския щаб. Освен това за какво тоя е сложен за координатор и са му дадени отговорности в областта на трансферите, а Спас си движи всичко? За какво изобщо го назначиха тоя неможач и случайно ли вчера Жейнов, а сега и Букарев обясняват как Делио гре??но използва играчите си или това е някаква координирана атака и сране по Левски? Ако Обертан, Жорди и другите са недоволни от нещо, как очаквате да играем нещо различно от апатичния футбол от есента ? Въпроси много и на много от тях ще си отговорим съвсем скоро.

FLAME: Поне си каза къде точно вижда проблемите за работата си и защо напуска, което не е малко.

Кока-Кольо: Да, първият, който го направи. Йововци, Боримировци и т. н. само си мрънкаха под носа. От друга страна, не виждам кой може да заеме този пост, ако не е адекватен на опита и класата на Роси. Реално по-добре да няма мениджър, координатор и т.н.

Росен: Супер. От известно време насам съм на мнение, че Спас трябва да се самоназначи за спортно-технически директор, предвид че свър??и повече работа от предходните двама-трима.

Goviado: Е явно му се набъркаха, защото взехме нело??и трансфери и немалко. На мен лично ми е все едно, докато не разкарат и Боримиров.