Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Феновете на ЦСКА с остра декларация

Феновете на ЦСКА с остра декларация

10-03-2020 Тема спорт

Един от най-големите фенклубове на ЦСКА "Сектор Г" излезе с позиция относно процесите в родния футбол през последните седмици. Привържениците изразяват мнение относно държавната помощ, която се оказва за определени клубове. Публикуваме позицията със съкращения.
"Преди няколко дни премиерът излезе и обяви, че ще помогне на един футболен клуб, като "тотото ще им прави реклама" (разбирайте спонсорира), а лично той бил обещал "да им построи козирка, за да не им се смеят останалите". Ако изключим абсолютния парадокс държавният тотализатор да спонсорира с парите на данъкоплатците частна фирма, чиито собственици са с повдигнати двуцифрен брой обвинения от прокуратурата, сякаш всичко е наред. Или може би е редно да припомним как точно въпросният сектор без козирка бе построен и от кого отново с парите на българския данъкоплатец? Или как ходещият плачещ Тити Папазов фалира БК "Левски" с 12 млн. лева дълг, от които държавата не получи нито една стотинка, за да се появи впоследствие баскетболният Франкенщайн "Левски тире Лукойл"?
Ще отбележим още, че ЦСКА продължава да плаща наем за собствения си стадион. Всички си спомняте какво се случи с комплекс "Червено знаме" преди години, темата е достатъчно добре позната и болезнена за всички нас.
"Армията" и нейното модернизиране отново е в застой, след като няколко от членовете на комисията по оценяването съвсем случайно си направиха отвод в последния момент, а единият от тях се оказа, че "имал много работа". И това ако не е равнопоставеност, здраве му кажи!
Използваме тази наша позиция, за да уведомим, че дори улисани в собствените си проблеми в момента, не сме нито слепи, нито глухи. Ако тези безобразия продължават да се развиват пред очите ни и занапред, запазваме правото си на протести където и както намерим за добре. Дай ми фактите, а аз ще ти дам правото!", написаха от "Сектор Г".