Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

29-11-2015 Фюри: Започва нова ера в бокса

Фюри: Започва нова ера в бокса

29-11-2015 Тема спорт

Британецът Тайсън Фюри прогнозира настъпването на нова ера в професионалния бокс, след като детронира ??ампиона Владимир Кличко и взе поясите му от четири организации. На ринга в Дюселдорф 27-годи??ният Фюри, наричан още "Циганския крал", взе победата с единоду??но съдийско ре??ение. Той благодари на Бог за успеха си.

"Господ е планирал това да стане още с раждането ми на 12 август 1988 година! ??скайте и ще получите! Помолих Бог за дете и той ми го даде. Помолих го за победата тази вечер и я постигнах. Това е силата. Аз съм просто човек, но Господ е всемогъщ. Кличко бяга от мен пет дълги години. Хората могат да казват за мен, каквото си искат. Кличко е голям ??ампион, но всяко нещо си има край. Днес започва нова ера и аз мога да обещая, че ще бъда най-харизматичния ??ампион от времето на Мохамед Али насам", каза Фюри, който остана доволен и от поведението си като цяло срещу Кличко.

"Ядосах го, направих немислими за друг боксьор неща. Никой не идва в Германия и не се боксира с ??ампиона в тежка категория по този начин", завър??и Фюри.