Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Хаджи: Ще помагам в школата на ЦСКА

Хаджи: Ще помагам в школата на ЦСКА

16-01-2020 Тема спорт

Бившият защитник на Литекс и ЦСКА Алтин Хаджи потвърди новината на „Тема Спорт”, че е назначен на работа в школата на червените. По този повод вчера той даде интервю за dsport.bg.
„Ще помагам за развитието на школата на ЦСКА. Трябва да правим най-доброто, за да подготвим играчи за първия отбор. Много голямо е удоволствието да работиш в ЦСКА. Още като играч дойдох с голямо желание. Сега ще е същото – ще давам всичко от себе си. Удоволствие е да работиш с деца. Те са бъдещето на всеки отбор. Това ще е и най-доброто за ЦСКА – да развиваме тези деца", каза Хаджи.
"Трябва да интегрираме младите футболисти и да разчитаме на тях в първия отбор, а те да вярват повече в себе си. Не мисля, че тактиката е всеки път да преотстъпваме младите на други отбори. Трябва да работим така, че играчите от школата да са готови за първия тим. После ще се прецени, кой е най-добрият начин да ги вкараме в представителния отбор. Много време мина, а не виждам младите да влизат в първия отбор, а само чужденци", каза още Хаджи.
"Всички играчи, които са част от ЦСКА, трябва да вярват в себе си. Помощ няма да получат даром от никого. Трябва да даваш всичко, което можеш. Лека-полека тогава ще се случат нещата. Всеки отбор иска да има свои юноши и свое бъдеще. Играчите, които идват от гарнитурите, са работили толкова време за клуба. Когато си добър играч, няма кой да те измести. Запознат съм с нивото на школите в България. Ще направим всичко възможно да постигаме резултати. Трябва още работа, въпреки че виждам позитивизъм", допълни бившият ляв бек, който има 70 мача за националния отбор на Албания.
Той разкри и какво е правил след края на футболната си кариера: "След футбола бях директор в един отбор в Гърция. После се прибрах в България и работих в албанското посолство 4 години. Сега си влизам в моята си среда", завърши Хаджи.
"Към щаба на школата е привлечен бившият футболист на ЦСКА Алтин Хаджи, който заедно със Сашо Борисов ще подсилят скаутското звено и ще набелязват таланти от страната", обявиха червените на клубния си сайт.