Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой ЦСКА избирал между няколко оферти за

ЦСКА избирал между няколко оферти за "Армията"

08-11-2019 Тема спорт

ЦСКА е избирал между няколко чуждестранни фирми, които да поемат контрол върху процесите около реконструкцията на "Армията". Червените са се насочили към датска фирма, но със силни позиции е и немска такава със седалище в Хамбург. На този етап от ЦСКА не са обявили с кого точно ще работят.
В същото време представителката в България на френската фирма Lagardere Unlimited Ива Георгиева обяви, че е била търсена от клуба точно по този въпрос преди време: "Преди повече от месец ЦСКА се обърна към нас, представяйки своята визия за изграждане на нов стадион. Към онзи етап, според мен, те не бяха готови да водят разговори за привличането ни като оператор. Провели сме първоначални разговори с клуба, но понастоящем нямаме договорни отношения", каза Георгиева пред gong.bg.
Преди няколко години Георгиева преговаряше и със Славия за построяване на нов стадион в "Овча купел", но проектът пропадна.
Юристът на ЦСКА Станислав Трендафилов пък заяви пред "Тема Спорт": "Разговаряли сме с няколко фирми - най-добрите в Европа, но не съм сигурен, че вече е подписан договор с някоя от тях. Смятам, че собствениците ще открехнат завесата, когато са готови с решението", каза Трендафилов.