Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

22-02-2016 Шампионите с жалба срещу полицията, отговориха на тръста

Шампионите с жалба срещу полицията, отговориха на тръста

22-02-2016 Тема спорт

Ръководството на ??ампиона Лудогорец излезе с официална позиция, от която става ясно, че "орлите" ще внесат жалба срещу полицията, охранявала дербито с Левски.
Публикуваме текста без редакторска намеса:
"С цел избягване на спекулации по повод контрола на достъп в сектора за гостуващи фенове на „Лудогорец Арена“ по време на двубоя между ПФК Лудогорец и ПФК Левски, Ви информираме, че ръководството на клуба внася жалба срещу ре??ението на полицията да допусне зрители без билети.
Това се случва без да бъде взето под внимание становището на ПФК Лудогорец в сектора да бъдат допуснати най-много 650 ду??и. Подобна бройка билети бяха отпечатани и пуснати в продажба за гостуващите фенове, като това бе??е официално оповестено. Ние считаме, че преви??аването на тази бройка застра??ава сигурността на присъстващите.
По повод твърдения на „Тръст Синя България“, че секторът е бил заключен, ви уведомяваме, че и това обстоятелство ще бъде проверено, въпреки че получихме уверения от полицията, че входът е бил отворен. Разпространената в публичното пространство снимка на заключен вход е на врата, която отдавна не се използва. Привържениците на ПФК Левски са имали достъп през целия период на пребиваване в сектора до вода и ободрителни напитки. Това може да бъде доказано с видеоклипове от системата за видеонаблюдение.
Ръководството на ПФК Лудогорец не е получило сигнал за проблеми преди, по време и след края на футболната среща, нито от страна на делегата на мача, нито от страна на „сините“ привърженици. Винаги сме били готови да оказваме съдействие на гостуващите фенове, когато такова е поискано от нас.