Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой „Негодниците” плашат Кралев със съд

„Негодниците” плашат Кралев със съд

06-12-2017 Тема спорт

Групата на „Негодниците”, както е известна организацията на волейболните фенове, опълчили се на Данчо Лазаров и неговото управление, заплаши министъра на спорта Красен Кралев със съд. Поводът за това е непредоставената преписка във връзка с лицензията на федерацията по волейбол. Организираните привърженици публикуваха материал на своята страница bgvolleyfans.org, в който твърдят, че са поискали въпросната документация по Закона за достъп до обществена информация, а срокът е изтекъл още на 24 ноември.
„Едва ли ще учудим някого, още по-малко себе си, като ви кажем, че до настоящия момент не сме получили никакъв отговор от министерството. Опитахме няколко пъти да получим информация от деловодството, но получихме единствено уклончиви отговори. На езика на правото това се нарича мълчалив отказ. Поредният. Вероятно защото министър Кралев вярва, че мълчанието е злато? Ние, разбира се, няма да оставим това така и отново (за четвърти път) ще потърсим правата си в съда. И за четвърти пореден път ще спечелим. Но знаем от опит, че обжалването ще се точи поне година-две и дотогава всички документи ще са нагласени, законът ще бъде изменен, световното първенство ще е отминало и забравено, казусът – също”, се казва в част от материала по казуса.