Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой „Сектор Г” скочи на аквариума в Разград

„Сектор Г” скочи на аквариума в Разград

12-11-2017 Тема спорт

Фен клубът на ЦСКА „Сектор Г” публикува нова декларация във връзка с условията за гостуващи привърженици на стадиона в Разград.
„На??ият клуб заедно с няколко други пусна към БФС писмо относно отвратителните условия за гостуващи фенове, които предлага стадиончето на Киро Гела в Разград.
??скаме да напомним на грозноватото Квазимодо, че в момента плащаме наем за НАШ??Я стадион и очакваме конкурс, след който НАШЕТО трябва да стане НАШЕ за постоянно - неговият господар би следвало да знае доста по въпроса. Парадоксално, нали? Не е като да строи?? луксозни трибуни с държавни пари или да нареже?? някое друго корабче за скрап.
Нека господата от Делиормана отговорят и защо на европейските им мачове гостуващите публики са настанявани в Сектор А, а не в плексигласовата клоака? Дали въпросната дупка наистина отговаря на европейските лицензионни критерии? ??ли "тука е така" и правилата важат за едни, но не и за други?
Категорично не приемаме моментното състояние на трибуна "Аквариум" и ако от ФК Антибиотик не се съобразят с нечове??ките условия, ще се съобразим ние. Време е някои господа да разберат, че футболът преди всичко е ЗА ФЕНОВЕТЕ и ако тяхното мизерно отборче няма такива, то ЦСКА е най-подкрепяният и обичан отбор в България”, се пи??е в част от декларацията на „Сектор Г”.
Водещият фен клуб на Берое Zara Boys също подкрепи армейците: „Мараба, Киро ефенди. Ерата на средновековието отмина безвъзвратно, а в дне??но време в килии и аквариум се държат предимно хора и животни ли??ени от право на свобода! Ти и твоите придворни дами твърдите, че твоят „Диарбекир” отговоря на изискванията от УЕФА?! Само че гостите от Европа не ги вкарвате в евро затвора си, а ги настанявате на друга трибуна. Нали уж покривате изискванията? За разлика от Разград в България има клубове, които имат истински привърженици, а не платени посетители, както на ва??ите театрални постановки.”