Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

25-03-2013  Георги Марков: Защо с ЦСКА може в Своге, а с Лудогорец да не може

Георги Марков: Защо с ЦСКА може в Своге, а с Лудогорец да не може

25-03-2013 Тема спорт

В последните няколко дни се разбра, че има неяснота около мястото на провеждане на мача от предстоящия кръг в „А“ група между Локомотив Сф и Лудогорец, заради нежеланието на БНТ да излъчи мача от Своге, закъдето е предвиден двубоят. Така и до този момент няма стопроцентова яснота къде ще се състои срещата, която е важна както за гостите от Разград в борбата им за титлата, така и за домакините от Локо Сф, които се борят за спасение. ??зпълнителния директор на столичните железничари Георги Марков сподели позицията на клуба от „Надежда“ пред колегите от Гонг. Желанието на клуба е срещата да се играе в Своге и това желание ще бъде депозирано в СТК писмено днес.

Досега никой не ни е казвал, че има проблем. Ние имаме лиценз за стадиона в Своге и не виждам причина мачът да не е там. Не знам за какво ни натискат от една седмица мачът да не е там.

Предлагат ли ви друг стадион, на който да се играе мачът?

Не, ние сме заявили стадиона в Своге. Там играхме наскоро с ЦСКА, мачът се предава??е по БНТ. След като не ни разре??ават да играем в „Надежда“, сме посочили стадиона в Своге. Каква е разликата? С ЦСКА може да играем в Своге, а с Лудогорец не може да играем в Своге. По-различен отбор ли са Разград от ЦСКА? Може би пътя до там да не го знаят?

Не знам дали от Разград идва това или от другаде, но има някаква неяснота около стадиона...

Ще се ре??и тези дни, но ние държим на Своге и сме го заявили.

Доколкото си спомням, преди няколко години, когато Спортист Своге бе??е в „А“ група мачовете от там се предаваха по телевизията?

Да, и с ЦСКА за купата също се предава??е по телевизията. Не знам какъв е този натиск да не се играе в Своге. Ние пък искаме да се играе в Своге. Да ни разре??ат да играем на „Надежда“, няма никакъв проблем.

Хрумна ми сега, ако от Лудогорец кажат, че са готови да платят наема на стадион „Васил Левски“, вие ще се съгласите ли?

Защо от Лудогорец трябва да ни плащат наема? Ние да не сме за един наем? Да бяха казали от телевизията, че не може да се предава и мачът ни с ЦСКА, за да знаем. Засега е заявен мачът с Лудогорец да бъде в Своге.

Ако все пак ви кажат, че не може там?

Тогава ще измислим друг вариант.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар