Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой 17 април - денят

17 април - денят "Х" за спортната стрелба

06-04-2012 Хари ЛАТ??ФЯН

Тогава започва да тече едномесечен срок Камен Ши??манов да върне накуп всичко, което е присвоил от МФВС

Датата 17 април може да се окаже съдбоносна за спортната стрелба в България. Тогава ще започне да тече окончателен едномесечен срок, в който президентът на федерацията Камен Ши??манов ще трябва да възстанови на министерството на спорта неправомерно изхарчените от него пари. ??менно на тази дата ще стане ясно и каква точно е сумата, която босът е присвоил от МФВС. Тогава ще излезе крайното ре??ение на инспектората относно това дали през 2009-а нецелесъобразно са дадени за наеми 91 хиляди лева на 14 клуба. Въпросните отбори изобщо не е трябвало да плащат такива, защото ползват базите си безвъзмездно.
Ако се потвърди, че парите са неправомерно дадени, с лихвите сумата нараства до близо 200 000 лева. Общата цифра ще достигне близо 500 000 лева с вече изчислените от инспектората 270 бона за нецелесъобразно похарчени пари през миналата година.
"Тема Спорт" опитва да се свърже от няколко дни с Камен Ши??манов, но без успех. За сметка на това ??ефът на инспектората Георги Събков заяви, че разсрочване категорично няма да има. "На 17-и всичко ще стане ясно. Ако в едномесечен срок не върне сумата, която дължи, парите ще се търсят по съдебен път. Това е. Всичко друго са интерпретации на Камен Ши??манов, който вече си призна с иска за разсрочване, че е сгафил много сериозно".

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар