Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

10-02-2025 21 дела срещу Левски

21 дела срещу Левски

10-02-2025 Тема спорт

21 дела се водят срещу Левски. Това призна адвокат Иво Ивков, който защитава интересите на сините. В тази бройка не влизат милионните искове на бивш генерален спонсор и фирма, строила сектор А на „Герена“. „Делата са 21 – плюс минус едно, но непрекъснато излизат нови. Лешоядите започват да кръжат все по-ниско. Левски може да е ранен, но в момента всичко в клуба функционира“, заяви юристът, който е син на легендата на сините Кирил Ивков. Той допълни, че 21-те иска са за стойност около 400 хиляди лева и са за периоди, в които е управлявало предишно ръководство.
„Жалкото е, че сред тези лешояди е и Българският футболен съюз. В нарушение на собствената си процедура и неспазвайки собствения си дисциплинарен правилник, оттам ни заплашиха с отнемане на точки. В БФС трябва да влязат в 21-ви век, за съжаление 20-и го пропуснаха“, каза Ивков.