Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

03-01-2018 7 от Лукойл ще играят за Тити

7 от Лукойл ще играят за Тити

03-01-2018 Тема спорт

Седем баскетболисти от досегашния състав на Лукойл Академик подсилват Левски 2014. Вчера те трябваше да направят първа тренировка под ръководството на Константин Папазов, но тя остана скрита за медиите. Става въпрос за капитана на студентите Асен Великов, Божидар Аврамов, Павлин Иванов, Николай Стоянов, Христо Николов, Джъстин Нокс и Кийт Клентън. „Великолепната седморка“ се присъединява към оставащите при сините Станимир Маринов, Деян Карамфилов, Алекс Симеонов, Веселин Веселинов и Крис Минков. На пръв поглед това ще бъде съставът, който ще се опита да спечели титлата на Академик, предвид че вече е ясно, че студентите абдикират от трофея.
В посока Правец днес пък трябва да заминат Иван Алипиев, Лъчезар Димитров, Николай Леков и Александър Милов, които да се обиграват там под ръководството на Георги Давидов. Шампионите ни се разделят с Далтън Пепър, който повече няма да играе в НБЛ.
И за да бъде трансферният хаос пълен, Академик Пловдив привлича по един от Академик Сф и Левски 2014. Става въпрос за крилото на студентите Димитър Димитров и центъра на сините Никола Маравич. Двамата се очаква да бъдат потвърдени като част от пловдивския клуб, където да довършат сезона.