Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана разочарован от лекотата, с която неговите играчи са допуснали попаденията в срещата с Ботев Пд, загубена с 0:2.

„Ние не само допуснахме ранен гол, но и го допуснахме след сериозна грешка, истински подарък за противника. Това повлия на играчите, но е се съвзеха. Изиграхме не лошо първо полувреме. Непредизвиканите грешки бяха големият проблем, но все пак не съм недоволен от старанието на играчите. Отборът на Ботев е силен, силни индивидуалности са и не играхме зле“, започна Колев.

„И вторият гол беше след елементарна грешка. Много сериозно трябва да се замислим за тези грешки. Не мисля, че имахме положения, каквито можем да създаваме. Имахме проблеми с фланговите играчи. Върджил не можеше да играе повече от 20 минути. Това са наши проблеми, които трябва да решим“.

„Всеки мач е труден и всеки двубой ще е като финал. Трябва да се приготвим. Във всички аспекти трябва да се подготвим. Притеснява ме възстановяването на контузени играчи, тъй като някои от тях не бяха на ниво. Все пак, имаме още малко време“, завърши той.