Треньорът на Хебър Любослав Пенев бе доволен от успеха на своя отбор над Берое с 3:1, като по този начин тимът от Пазарджик успя да се спаси, без да играе бараж. Специалистът на няколко пъти похвали своите играчи, като добави, че неговият отбор не участва в никакви уговорки.

„Абсолютно заслужена победа, с много добра игра. Отборът летеше директно към Втора лига, но с много работа, благодарение на момчетата най-вече, се постигна целта. Имахме и две опции – или да играем бараж, или да останем директно. Това е една голяма награда за труда, който се положи“, започна Пенев.

„Едва ли някой е вярвал, че отборът ще се спаси. В първия миг, в който строих съблекалнята, казах ясно, че започвам работа да спасим отбора и да остане в Първа лига, като това и се случи. Всички са футболисти на Хебър, което значи, че всеки е еднакво подготвен. Всеки трябва да е нащрек. Доволен съм и искам да похваля момчетата, напълно заслужен успех“, добави специалистът.

„За мен това беше огромно предизвикателство, обичам такива. Благодаря и на феновете, и на момчетата. Вие знаете дали ще остана. Имам ангажимент до края на първенството. Не знам какви са точно плановете на клуба, досега не е коментирано моето бъдеще. Най-важни бяха мачовете. Абсолютен феърплей навсякъде. Всеки мач го изиграваме по един и същи начин. Губим, печелим, феърплей докрай. Интересно е, че, когато побеждаваме, няма феърплей, а когато падаме, има. Не искам да влизам в това. Не участвам. Не коментирам“, завърши Любослав Пенев.