Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

Благата вест за ЦСКА

Благата вест за ЦСКА

27-03-2012 Мирослав ВЕЛ??ЧКОВ

На 25 март православните християни празнуват Благовещение – денят, в който Архангел Гавраил донася на Дева Мария благата вест, че тя е избрана да роди Спасителя на човечеството ??исус Христос. ??менно на този ден Червената България, научи своята блага вест. А тя е, че ЦСКА е жив, сега и завинаги. Въпреки всички атаки, които отписваха армейския отбор от борбата за първото място. Отписваха го без основание, просто защото така им се иска??е. Безумието стигна дотам, че може??е да се разбере, че три отбора делят първото място единствено от класирането. От радиото, телевизията, вестниците и сайтовете става??е ясно, че има два клуба, които трябва да ре??ат титлата - Лудогорец и Левски. Онзи, с 31-те титли бе просто игнориран и отписан, все едно го няма.
Отписваха го обаче тези, на които отдавна им се иска ЦСКА да го няма, да фалира, да бъде пратен във В група. Тези които тържествуват, когато ЦСКА изпитва проблеми, че едва събира група за мачовете си, че е раздиран от контузии. ?? опитваха всячески да задълбочат тези проблеми. Опитваха да нанасят удар след удар и чакаха момента да видят омразния червен колос в калта – да се бори за 5-6 място. Да, ама не. Големите отбори са големи в такива моменти, когато са поставени под огромно напрежение и въпреки това побеждават и оцеляват. Тук там се чуваха гласове, че ЦСКА си е ЦСКА и не трябва да се подценява, но те останаха глас в пустиня и никой не се вслу??а в тях. ?? така, в събота Лудогорец загуби от Славия и синият пасианс изглежда??е нареден – Левски бие Миньор, а естествено ЦСКА пада в Пловдив. Тази заблуда трая около 20 часа и накрая дойде благата вест за червените. А ??во Тонев много добре знае защо Левски падна от Миньор. В Пловдив пък ЦСКА показа кой е на всички, които го отписваха и се опитаха да го погребат жив. На Благовещение този толкова изстрадал напоследък клуб получи своя знак отгоре.
Сега думата имат феновете. Мачове като този с Берое могат да бъдат спечелени дори само от привържениците. А в момента те са длъжници на своя отбор и трябва да изкупят вината си като напълнят „Армията“ в сряда вечер. По-малко от 10 000 зрители ще е пълен позор.